U bent hier:Home » Algemeen

NIEUWE DATA 2021:

LET OP! De kans dat de omstandigheden rondom het coronavirus tijdens de eerste
voorronde (13 februari 2021) dermate goed zijn dat er een evenement georganiseerd kan worden, is zeer klein. Wij houden dan ook voorlopig optie vijf uit de routekaart aan (zie mail hierover).Dit betekent dat wij de eerste voorronde (zaterdag 13 februari in Leek) voorlopig doorschuiven naar zaterdag 20 maart in Leek (de datum van de 2e voorronde). In dit geval zouden we de inschrijving kunnen starten op zaterdag 20 februari 2021. Hier ontvangen jullie t.z.t. nog een bericht over.


Voorronde 1 = 13 februari 2021 Leek
Voorronde 2 = 20 maart 2021 Urk
Voorronde 3 = 24 april 2021 Drachten
Finale = 29 mei 2021 (locatie n.t.b.)


Inschrijvingsdatum 2021
De inschrijving voor elke voorronde opent een maand voor de wedstrijd. De betaling vindt twee weken voor aanvang van de wedstrijd plaats. Voorbeeld: Voorronde Leek is op zaterdag 13 februari, de inschrijving start op woensdag 13 januari. Óf de wedstrijd door kan gaan (én in welke vorm) wordt 2 weken van tevoren bekend gemaakt (dus op zaterdag 30 januari). De betaling van de deelnamekosten zal dan voor woensdag 3 februari moeten zijn voldaan. Voor het uploaden van de muziek geldt hetzelfde. Wijzigingen kunnen dus tot maximaal 2 weken van tevoren (in dit geval tot 30 januari). De datum waarop je de leeftijdsindeling baseert is 1 juni 2021.

- Inschrijving voorronde 1 = woensdag 13 januari, betaling = 30 januari (wedstrijd = za 13 februari)
- Inschrijving voorronde 2 = zaterdag 20 februari, betaling = 6 januari (wedstrijd = za 20 maart)
- Inschrijving voorronde 3 = woensdag 24 maart, betaling = 10 april (wedstrijd = za 24 april)

 

Welke discipline bij welke voorronde?
Kijk op de pagina van de betreffende voorronde of er streetdance, showdance én/of moderne dans- categorieën zijn.


Entreeprijzen publiek:

€5,- per persoon contant aan de kassa (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree)


Deelnamekosten teams:

€5,- per danser/per wedstrijd/per dans (zie: reglement cat. indeling)


Eigen risico/privacyverklaring:
Alles wat er in de zaal, kleedkamers, op het podium en buiten de sportzaal gebeurt, is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, letsel o.i.d. (in welke vorm dan ook) tijdens de gehele wedstrijd. Iedere dansschool/vereniging die deelneemt aan het NNKS en bezoekers van onze evenementen verlenen automatisch toestemming aan de organisatie van het NNKS om beeldmateriaal t.b.v. de danswedstrijd te mogen gebruiken.

Reglementen

De reglementen van 2019-2020:

* De nieuwe reglementen voor het volgende seizoen (2020-2021) volgen nog! Jullie feedback over afgelopen seizen nemen wij hierbij mee.

Naar boven


Contact

Wil je op de hoogte blijven en sta je nog niet in ons bestand óf heb je andere vragen, stuur dan een e-mail naar info@nnks.nl
Contactgegevens betreffende wedstrijden, vind je onder de knoppen van de voorrondes.